COURAGE - Ik wil jonge mensen inspireren
COURAGE - OP MAAT GESNEDEN - PLANNING - VERHUIZING - REISBEGELEIDNG -


Hoe iemand liefde & erotiek ervaart heeft alles te maken met (referentie kaders) motivatie factoren, die mede gevormd worden door alles wat je meemaakt.
Leeftijd, opvoeding, woonomgeving, cultuur, opleiding, religie, vrienden, etc. zij zijn een voedingsbron hoe jij in het leven staat. Hoe vergaar je die kennis? Ouders hebben moeite met het bespreekbaar maken van seks met hun kind & vice versa. En heeft seksuele voorlichting op scholen evenmin beantwoord aan de verwachtingen die men ervan koesterden.

In & buiten mijn werk als verloskundige heb ik bijna nooit anders ervaren dat het taboe dat rust op seks nog steeds vele malen groter is dan in het algemeen verondersteld wordt. Informatie over de biologische aspecten is in ruime mate voorhanden. Seksuele voorlichting is 'meer' dan een gesprek met kinderen over de bloemetjes & de bijtjes. Volgens onderzoekers ontbreekt het jongeren tussen de 12 en 24 jaar nog altijd aan basale kennis.

Gevoelens die er wel al waren krijgen in de pubertijd een andere, veelal emotionele & seksuele lading. Gieren soms tegenstrijdige gevoelens door je lijf. Tijd van grote verwarring & onzekerheid & vragen....... veel vragen.

Via huiskamergesprekken bij mij thuis wil ik samen met jullie gaan inventariseren, nadenken & praten over aspecten van seks, de kracht van liefde. De biologische & relationele aspecten van seksuele opvoeding. Thema's die niet zo voor de hand liggen maar je wel bezighouden.

Bij voldoende belangstelling is de voorlopige planning is te starten in de maand Mei voor 4-6 meisjes & jongens van17 tot 24 jaar bijv. gemengde vriendengroep.

Voor meer informatie: Tel. 089/703821 * Aanmelden: Tel 089/703821

BE50 3350 5232 8718
NL95 ABNA 0229818234




















Hanneke Bekkering - de Vos
Verpleegkundige - Vroedvrouw - Docent

Onderdeel van de huiskamergesprekken is de vertoning van de schitterende film:
Het wonder van een nieuw leven. Het ontstaan & de ontwikkeling van het ongeboren kind door Lennart Nilsson.












Deze film is ook voor ouders, artsen & andere belangstellende te zien na telefonische afspraak 089/703821